Для земляків і про земляків

2019-12-19

сновська цбс

У центральній бібліотеці відбулася презентація книги Георгія Лепнюка «З невичерпних джерел Сновщини». Автор, 1940 року народження, з 1991 року – соліст народного аматорського колективу «Спадщина», у минулому – військовий.

Книга стала результатом його багаторічної праці по накопиченню матеріалів з історії рідного краю, свого родоводу, власних матеріалів про Сновщину, розміщених у місцевій газеті «Промінь» під рубрикою «Жартома і всерйоз». Для любителів світлин – розділ «Історія Сновщини в фотографіях».

Розповідь Георгія Лепнюка про ниву свого життя та роботу над книгою перемежовувалась виконанням пісень солістами колективу «Спадщина», читанням ліричних зарисовок автора.

Георгій Лепнюк подарував присутнім кілька пісень у власному виконанні під незмінний акомпанемент Леоніда Кореня. Дякував за допомогу у створенні книги журналістці Марії Ісаченко та центральній бібліотеці. Відповів на всі запитання і запросив своїх шанувальників до чаювання. На згадку про зустріч залишилось багато гарних світлин.

Кiлькiсть переглядiв: 171