Професійне спілкування

2019-07-10

/Files/images/профспілк1.jpg

Бібліотекарі Сновської ЦБС відвідали Наумівську сільську бібліотеку Корюківської ОТГ в плані професійно-освітньої поїздки.

Різноплановість роботи цієї книгозбірні варта високої оцінки, а колектив – пошани.

В ході екскурсії бібліотекою Ольга Лантух акцентувала увагу на основних напрямах її діяльності, запросила до створеного власними силами самобутнього музею з історії села, розповіла про діючі клубні об’єднання, учасники яких є надійною опорою в її починаннях.

У спілкуванні «Пріоритети в роботі бібліотек в умовах ОТГ» взяли участь в.о. старости Наумівського старостинського округу Корюківської міської ради Марія Суха, директор Сновської ЦБС Сновської ОТГ Ніна Мокросноп, завідуюча Наумівською бібліотекою Корюківської ОТГ Ольга Лантух, провідний методист Сновської ОТГ Ніна Кусая, президент фольклорно-краєзнавчого клубу «Живиця» Катерина Щибрик, який плідно працює при сільській бібліотеці.

Під час зустрічі цей колектив ще раз мав можливість підтвердити свою назву і створити теплу і невимушену атмосферу для спілкування своїм запальним виступом.

Господарі запросили гостей і на екскурсію до мальовничого куточка свого села, де традиційно проходить свято Івана Купала.

Колективне фото на згадку завершило цю таку корисну і бажану зустріч.

Бібліотекарі Сновщини також відвідали туристично-розважальний комплекс «Бреч».

/Files/images/профспілк3.JPG/Files/images/профспілк2.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 183