З ОСНОВНИМ ЗАКОНОМ ПО ЖИТТЮ ...

2019-07-02

/Files/images/кв1гл.JPG

Конституція – це основний державний документ, який визначає устрій, порядок і принципи функціонування органів влади, виборчу систему, права і обов’язки держави, суспільства і громадянина. Про це говорили бібліотекарі Сновської ЦБ, розпочинаючи патріотично-краєзнавчий квест «Кожен день я тебе відкриваю, рідне місто моє», присвячений Дню Конституції України – святу національної єдності.

В ході заходу старшокласники ознайомились з правовою виставкою «Конституція – основа демократії та прав людини» та зробили акцент на значенні норм Конституції України в утвердженні правової держави.

Переглянувши відео хронограф «Прийняття Конституції України», дізнались як приймався основний закон, історію творення головного правового документу держави, починаючи від «Конституції Пилипа Орлика» і завершуючи ухваленою 28 червня 1996року – Конституцією України.

Дві команди старшокласників «Сміливі» та «Переможці», що відпочивають у літньому таборі «Дружба», змагалися у квесті, де показали свою майстерність у спортивних завданнях та знання, кмітливість та фантазію у виконанні інших завдань.

Квестери проходили зупинки визначними місцями Сновська. На останній зупинці команда «Переможці», яка була спритнішою і першою пройшла випробування, отримала пам’ятки «Великі права маленької людини» та знайшла «Скарб».

/Files/images/кв2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 181